Valter har än en gång varit nära döden. Öroninflammation som satt sig på balansen. Jag har sedan tidigare beslutat ett det inte blir några fler stora ingrepp eftersom han lidit tillräckligt. Så jag trodde det var slut när han inte kunde gå eller äta. Men efter en vecka med antibiotika och kortison är han nästan som vanligt. Lite dålig balans fortfarande men glad och lekfull. Så om det inte kommer ett bakslag så får vi behålla honom en stund till iallafall.

Valter har än en gång varit nära döden. Öroninflammation som satt sig på balansen. Jag har sedan tidigare beslutat ett det inte blir några fler stora ingrepp eftersom han lidit tillräckligt. Så jag trodde det var slut när han inte kunde gå eller äta. Men efter en vecka med antibiotika och kortison är han nästan som vanligt. Lite dålig balans fortfarande men glad och lekfull. Så om det inte kommer ett bakslag så får vi behålla honom en stund till iallafall.

Valter har än en gång varit nära döden. Öroninflammation som satt sig på balansen. Jag har sedan tidigare beslutat ett det inte blir några fler stora ingrepp eftersom han lidit tillräckligt. Så jag trodde det var slut när han inte kunde gå eller äta. Men efter en vecka med antibiotika och kortison är han nästan som vanligt. Lite dålig balans fortfarande men glad och lekfull. Så om det inte kommer ett bakslag så får vi behålla honom en stund till iallafall.


i

Kommentarer

Lämna ett svar