Gav mig på att börja med taket i salen. Det hängde i taklisten och nästan bara dymlingarna var kvar av ytterväggen. Rutten med bara några cm kvar till panelen. Svårt att lyfta stocken så nära taket när de är delade. Tips hur man lagar mottages tacksamt. Valde att såga av takpanelen vid närmaste takbjälke då rötan gått så långt in så det finns något stabilt att fästa i. Vi kommer att lägga ett nytt innertak under det gamla så vi slipper riva och kan bevara årsringarna.

Gav mig på att börja med taket i salen. Det hängde i taklisten och nästan bara dymlingarna var kvar av ytterväggen. Rutten med bara några cm kvar till panelen. Svårt att lyfta stocken så nära taket när de är delade. Tips hur man lagar mottages tacksamt. Valde att såga av takpanelen vid närmaste takbjälke då rötan gått så långt in så det finns något stabilt att fästa i. Vi kommer att lägga ett nytt innertak under det gamla så vi slipper riva och kan bevara årsringarna.

Gav mig på att börja med taket i salen. Det hängde i taklisten och nästan bara dymlingarna var kvar av ytterväggen. Rutten med bara några cm kvar till panelen. Svårt att lyfta stocken så nära taket när de är delade. Tips hur man lagar mottages tacksamt. Valde att såga av takpanelen vid närmaste takbjälke då rötan gått så långt in så det finns något stabilt att fästa i. Vi kommer att lägga ett nytt innertak under det gamla så vi slipper riva och kan bevara årsringarna. #nybondas #byggnadsvård #gamlahus

Kommentarer

Lämna ett svar