är fortfarande kvar på Albano och mår under omständigheterna ok. I bästa fall får han komma hem idag men mer troligt måndag eller tisdag om nedtrappningen av smärtstillande funkar. Annars är det inte mycket mer vi kan göra för honom. Men vi hoppas på det bästa. ️

är fortfarande kvar på Albano och mår under omständigheterna ok. I bästa fall får han komma hem idag men mer troligt måndag eller tisdag om nedtrappningen av smärtstillande funkar. Annars är det inte mycket mer vi kan göra för honom. Men vi hoppas på det bästa. ️

#valpr är fortfarande kvar på Albano och mår under omständigheterna ok. I bästa fall får han komma hem idag men mer troligt måndag eller tisdag om nedtrappningen av smärtstillande funkar. Annars är det inte mycket mer vi kan göra för honom. Men vi hoppas på det bästa. ️


i

Kommentarer

Lämna ett svar