Snart ersätts dessa vackra originalfönster i gott skick med draget glas av nya metallbågar. De hade med mindre åtgärder hållit dubbelt så länge men ersätts med något som har en livslängd på en tredjedel av åldern. Kostnadsbesparing? Miljöåtgärd? Energibesparing? Knappast något av det. Man får hoppas att de i alla fall behåller portarna.

Snart ersätts dessa vackra originalfönster i gott skick med draget glas av nya metallbågar. De hade med mindre åtgärder hållit dubbelt så länge men ersätts med något som har en livslängd på en tredjedel av åldern. Kostnadsbesparing? Miljöåtgärd? Energibesparing? Knappast något av det. Man får hoppas att de i alla fall behåller portarna.

Snart ersätts dessa vackra originalfönster i gott skick med draget glas av nya metallbågar. De hade med mindre åtgärder hållit dubbelt så länge men ersätts med något som har en livslängd på en tredjedel av åldern. Kostnadsbesparing? Miljöåtgärd? Energibesparing? Knappast något av det. Man får hoppas att de i alla fall behåller portarna. #resursslöseri


i

Kommentarer

Lämna ett svar