Här satt nyss originalfönster med vackert, draget glas i gott skick. Nu blir det ej underhålningsbara fönster, lätt insjunkna i den nya tilläggsisoleringen. De lär inte hålla i sjuttio år som de förra. Ännu en ”besparing” som inte är lönsam ekonomiskt, energimässigt eller estetiskt? Inte eller i alla fall.

Här satt nyss originalfönster med vackert, draget glas i gott skick. Nu blir det ej underhålningsbara fönster, lätt insjunkna i den nya tilläggsisoleringen. De lär inte hålla i sjuttio år som de förra. Ännu en ”besparing” som inte är lönsam ekonomiskt, energimässigt eller estetiskt? Inte eller i alla fall.

Här satt nyss originalfönster med vackert, draget glas i gott skick. Nu blir det ej underhålningsbara fönster, lätt insjunkna i den nya tilläggsisoleringen. De lär inte hålla i sjuttio år som de förra. Ännu en ”besparing” som inte är lönsam ekonomiskt, energimässigt eller estetiskt? Inte #byggnadsvård eller #fönsterrenovering i alla fall. #fail

Kommentarer

Lämna ett svar