Min Nattens prinsessa kommer från min mormor. Jag har haft den i över 15 år, varit nära att slänga ut den flera gånger då den är så oregerlig, ful och stor. Två gånger tidigare har den blommat, jag var bortrest båda gångerna. Nu i afton slog en blomma ut och jag är hemma. Imorgon vissnar den.

Min Nattens prinsessa kommer från min mormor. Jag har haft den i över 15 år, varit nära att slänga ut den flera gånger då den är så oregerlig, ful och stor. Två gånger tidigare har den blommat, jag var bortrest båda gångerna. Nu i afton slog en blomma ut och jag är hemma. Imorgon vissnar den.

Min Nattens prinsessa kommer från min mormor. Jag har haft den i över 15 år, varit nära att slänga ut den flera gånger då den är så oregerlig, ful och stor. Två gånger tidigare har den blommat, jag var bortrest båda gångerna. Nu i afton slog en blomma ut och jag är hemma. Imorgon vissnar den. #krukväxt #nattensprinsessa #botanik #noctemcapere


Posted

in

by

Comments

Lämna ett svar