Striden slutade snopet. Slagfältets söta seger smakade surt. Solens skimmer sakta skyms samtidigt sys ett silvertäcke över skyn. Se som svalorna störtdyker, sveper stigens sluttning. Snart stormen släppa störtskuren! Skyfallet sköljer slätten. Segraren suckar, sveper stilla sin sup.

Striden slutade snopet. Slagfältets söta seger smakade surt. Solens skimmer sakta skyms samtidigt sys ett silvertäcke över skyn. Se som svalorna störtdyker, sveper stigens sluttning. Snart stormen släppa störtskuren! Skyfallet sköljer slätten. Segraren suckar, sveper stilla sin sup.

Striden slutade snopet. Slagfältets söta seger smakade surt. Solens skimmer sakta skyms samtidigt sys ett silvertäcke över skyn. Se som svalorna störtdyker, sveper stigens sluttning. Snart stormen släppa störtskuren! Skyfallet sköljer slätten. Segraren suckar, sveper stilla sin sup.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Lämna ett svar