Nytt utseende: Wistbacka 2016

Äntligen! Efter fem-sex år har jag lyckats färdigställa ett nytt utseende för min egen hemsida. De första tio åren som den fanns gjorde jag närmare femtio layouter och bytte alltså utseende cirka rem gånger om året. Men de senaste åren har jag bara påbörjat, men inte lyckats färdigställa något… förrän nu då. Sidan är byggd som tema till Wordpress i php, scss och javascript som kompilerats och komprimerats med moduler till gruntjs. Temat är integrerat med Behance och Instagrams api:er så det ska dyka upp dynamiskt innehåll när jag uppdaterar de tjänsterna. Det kan fortfarande vara ganska många buggar kvar och den är inte helt testad. Men jag tycker ändå att det är dags att lägga ut så den inte fastnar och hamnar i papperskorgen som de senaste tio versionerna.

 


i

,

Kommentarer

Lämna ett svar