Balkongen i september

Överblick av vår balkong på KB67a345
Överblick av vår balkong på KB67a345

Igår hade jag möte på Söder under förmiddagen. Innan dess skulle en person komma och fotografera min balkong (inte för nått avancerat). Men eftersom jag ändå hade plockat lite på den så passade jag på att fotografera lite jag med. Jag har haft lite problem med skadedjur. När jag lyssnade på Odla i P1 så fick jag reda på att det var grönsaksfly som åt mina blad. Jag har beställt ett biologiskt medel som ska ta död på de små ilbattingarna. Sen har jag haft fåglar som har ätit på mina bifftomater, vars frön jag importerat från Jeppo. Eftersom de växer ganska långsamt är det tråkigt att se dem förfaras när de nästan är mogna. För att förhindra detta har jag satt upp fågelskrämma i form av en plastpåse samt försökt skrämma iväg dem med något av det värsta jag vet: Windows XP med Internet Explorer 6 förinstallerat. Jag hoppas det hjälper.


i

Kommentarer

Lämna ett svar