Barnkök

Inspirerad av vännerna på Lundagård bestämde jag mig för att bygga ett kök åt barnen. Viss erfarenhet hade jag ju från köksbygget i Nybondas. Jag hade en del panel från bastu-renoveringen över och lite överblivna mdf-skivor. Så ambitionen var att det skulle byggas av restmaterial, men jag tror inte att resultatet blev billigare än att köpa färdigt. Men personligare blev det i alla fall och jag hade roligt när jag gjorde det. Tanken var att det skulle vara färdigt till januari när barn nummer två var beräknad så storasyster skulle få något extra roligt när hon inte fick samma uppmärksamhet. Den planen sprack. I mars var sista målningen klar och köket bars upp från källaren till barnrummet. Fler bilder från det färdiga köket kommer i ett senare inlägg.


i

Kommentarer

Lämna ett svar