Efter att ha letat länge så tog jag med mina gamla slitna sandaler till Jeppo och tvingade mig således att hitta ett par nya. Att hitta sandaler är inte det lättaste. De flesta ser antingen ut att passa på ett lasarett eller är fruktansvärda semestersandaler som passar lika bra på stranden som till khakiskjortsen med cargopantsfickor. Fotriktiga? Ja. Snygga? Absolut inte. Alternativet är lättare lädersandaler, men de har oftast helt platt sula och funkar inte att promenera i. Många har även öppen tå, något som inte passar så bra med strumpor, något jag föredrar att använda. Eller så har de problem att dölja en extra sula för att komma runt problemet med platta sulor.

Således tog jag mig till Kiropraktorkompaniet och skaffade mig ett par nya, smidiga hålfotsinlägg. Därefter bar det iväg till Grandpa för att köpa mig ett par Kavat-sandaler. Lite dyra, men de är av ekologiskt skinn, något som känns bra.

När jag kom hem med de nya sandalerna så var det första jag gjorde att smörja in dem för att ge dem en bra start till att hålla i många år. De blev lite mörkare, men det har jag inget emot. Nu är det bara att promenera in dem.

Kommentarer

Super snygga !
Äntligen riktiga sandaler i läder med spännen.