Om Johan Wistbacka

donjohann
Johan Wistbacka, fotograf, webbutvecklare, grafisk formgivare.
Johan Wistbacka, fotograf, webbutvecklare, grafisk formgivare.

Kort information om Johan Wistbacka:

Namn: Johan Wistbacka
Bor: Stockholm, Sweden
Yrke: Grafisk formgivare, webbutvecklare och fotograf på Rätt Grafiska.
donjohann: Mitt alterego

Beskrivning

Jag heter Johan och är webbutvecklare, grafisk formgivare och fotograf.  Det här är min portfolio och min blogg som handlar om min hund Valter, mina projektinspirationbyggnadsvård med vårt hus i Jeppo och i Gubbängen. Vill du kontakta mig angående projekt, skicka ett e-post till johan@wistbacka.se

Jobbar med

 • Grafisk design
 • Fotografering
 • Illustration
 • Webbutveckling (php/html/css/wordpress)

Gillar

 • matlagning
 • vegetarisk mat
 • bröd- och kakbak
 • hundar
 • indiepop

Familj

 • Ida (fru)
 • Valter ”#valper” Wistbacka (hund)
 • Fröken (Dotter)

Jag gillar indie, swedish, alternative, shoegaze och electronic, inklusive:
Elvis Presley, The Jesus and Mary Chain, Bonnie ’Prince’ Billy, Bright Eyes, The Magnetic Fields, New Order, Interpol, Cranes, The Cure, Cats On Fire, The Pains Of Being Pure At Heart, Joy Division, Azure Blue, Sebastian Wijk, Billie Holiday, Moto Boy, Ride, Jonathan Johansson, Firefox AK, Belle and Sebastian, Best Coast, Lisa Ekdahl, Bang Gang, Eclectic Bob, Popsicle,  Lush, The Stone Roses, Nouvelle Vague, Yvonne, Jay-Jay Johanson, Gentle Touch, Pulp, The Smiths, Elliott Smith, David Bowie, The Concretes, My Bloody Valentine, Acid House Kings, Ed Harcourt, Broder Daniel, Radiohead, The KLF, The Hidden Cameras, Morrissey, Curve, Nixon.

Kolla in min musiksmak: http://www.lastfm.se/user/donjohann