Då vi inte kommer att åka till Österbotten under julen så gjorde vi ett kort besök i november. Det är en stor fördel när man har ett jobb där man kan jobba på distans lite då och då. Valter fick vara hemma för när besöket blir kort så valde vi att flyga. Vi for precis när det var dags för snökaos men trots det så kom vi med flyget som ”bara” blev 2.5 timmar sent. Inte illa när det verkade som vi inte skulle komma iväg alls. Resan gick över förväntan och dottern på 2 år skötte sig utmärkt trots den sena timmen och långa väntetider.

Även i Jeppo kom det snö, men inte lika stora mängder som i Stockholm. Vi fick i alla fall uppleva lite vinter i stugan och eldade brasor för fullt. Längtar redan till nästa gång vi kan åka, vilket nog blir först till påsk med tanke på tillskottet som beräknas i mitten av januari.