Vägen upp mot Nybondas.

De senaste uppdateringarna har ju kommit lite sent då jag skrev om julen. Jag fick ta mig i kragen och sammanfatta lite snabbt innan jag kom tillbaka hit till Nybondas. Den senaste tiden har varit hektisk då vi haft dop, jag varit i Österrike och sedan fick något aggressivt förkylningsvirus lagom till resan till Österbotten. Jag har legat till sängs och först efter tre dagar kunnat besöka vårt hus.Vi inackorderade oss hos Idas föräldrar istället p.g.a. sjukdomen. Så här dåligt har jag inte mått så länge jag kan minnas. Men nu är jag på bättringsvägen och tänkte fortsätta uppdatera. Under senvintern har Idas syster och fästman rivit bastun och ska jämna till marken för nya huset. I samband med det har elledningarna grävts ner istället för att vara luftburna och går numer inte en omväg via ladan. Det har gjort att elskåpet på vår fasad flyttades enligt min plan in under trappan i trapphuset. Så svärfar har sågat upp ett hål som sedan ska förses med en lönnlucka. Det kommer att bli riktigt bra. Den södra fasaden blir ren och fin utan vita plåtskåp. Den ska bara kompletteras med lite färg i sommar.