Nybondas från nordväst
Nybondas 2014
Nybondas 2014

Jag vet att det är flera som är nyfikna och frågat om det inte kommer bilder och uppdateringar hur det går med Nybondas. Jag har även fått frågan om jag slutat blogga om vårt byggnadsvårdsprojekt. Svaret är att det har jag inte och att det kommer uppdateringar under hösten. Sommaren som varit har jag fokuserat på att renovera, ta det lugnt, umgås och vara njuta av att vara i Jeppo. Det vill säga att jag suttit framför datorn så lite jag kunnat. Än så länge lever jag bra på mina minnen och håller på att komma igång med jobbet. Det är även en hel del att fixa och förbereda för den nya familjemedlemmen som kommer snart.

Jag har många bilder att sortera och jag kommer skriva blogginlägg framöver när sommaren känns längre borta och jag vill påminna mig om att jag har ett fint litet hus på andra sidan havet.