Berghs SOC Logo

Berghs SOC LogoDå var man art director. Efter tio veckor två kvällar i veckan så har jag nu avslutat Berghs AD-kvällskurs. Igår var sista kvällen och det blev sent… Jag var hemma klockan 01, minns inte när jag var ute så sent :D. Den har varit mycket inspirerande och jag har lärt mig mycket om processerna runt kreativitet och ett och annat om gruppsamarbete. Framför allt har det varit skoj att träffa och lyssna på alla kreativa människor och lära känna nya personer.  Men kan jag kalla mig Art Director nu? Nja, jag vet inte jag kan/vil göra det. Det är jag inte mogen för. Men däremot har jag bättre insikt i arbetet som AD. Så fortsättningsvis kallar jag mig nog Grafisk formgivare / fotograf / webbutvecklare / journalist / Illustratör / etc. / … /.. Ja, ni förstår. Inga fler titlar för mig.