Surdegsworkshop

Jag gick ju på säljeventet och kom hem med många varor.
Jag gick ju på säljeventet och kom hem med många varor.
Manfred Enoksson berättar om surdeg
Manfred Enoksson berättar om surdeg

I kväll var jag på workshop i Saltå Kvarns butik på Renstiernas Gata. Temat för aftonen var surdegsbröd, ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat. Så jag tog mig dit och lyssnade på Manfred Enoksson. Han var ingen Jan Hedh när det gäller engagemang och framförande, men det var mycket inspirerande och baklusten kom tillbaka. Dessutom påmindes man om mycket som man glömt. En sak jag dock inte förstår är när självutnämnda proffs går på nybörjarkurser…

Publicerat den
Kategoriserat som Bakning

av Johan Wistbacka

Grafisk designer, fotograf och webbutvecklare som bor i Stockholm. Intresserad av min hund Valter, byggnadsvård och klassisk stil.