Några av äppelträden i förgrunden av vårt hus
Östra sidan utan foder.
Östra sidan utan foder.

Det är roligt att arbeta. Det är som när man var liten och ute och lekte. Man vaknar, äter och går ut. Helt plötsligt är det fika eller lunch, lika snabbt vill man ut och fortsätta. Man kan nästan inte vänta att få fortsätta där man var. Det påminner ganska mycket om när man byggde kojor i skogen. Men skapar något, något som man kan vara i, planera och göra som man själv vill. Det här projektet är bara lite större, men det är lite som att leka vuxen. Det är vi själva som bestämmer hur det ska vara och vad vi ska göra. Det tar tid. Det är mycket att göra. Men vi ser resultat av vårt arbete snabbt och det gör det roligt. Varje minut jag lägger ner ser jag att det går framåt och målet, att fortsätta med nästa projekt på huset, kommer allt närmare. Ett evighetsarbete där målet med arbetet är att få fortsätta att skapa, att få ett ställe efter vår egen smak. Och när huset går att bo i, då finns ju alltid den övervuxna trädgården med alla sina överraskningar…