Lilla stugan vi var intresserade av först.
Lilla stugan vi var intresserade av först.
Lilla stugan vi var intresserade av först.

Förra julen tillbringade jag hos svärföräldrarna i Jeppo. Det verkar som om det är lite snö de jular jag firar där. Ida och jag var redan då på jakt efter ett hus som vi kan använda när vi är där. Våra ambitioner var då lite mindre och vi var och tittade på en liten stuga som ligger mellan svärföräldrarna, svärfarföräldrarna och vårt nuvarande hus. Jag var länge intresserad av stugan och tänkte att det var ett lagom projekt för oss och trodde länge att det var den som skulle bli vårt sommarhus. Men stugan låg lite skuggigt och vi skulle nog växa ur den ganska snart, så vi valde bort den. Arbetet skulle ju bli betydligt mindre eftersom huset är markant mindre. Men nu är jag väldigt nöjd att det blev det stora huset. Redan då var jag fascinerad av det och fotograferade det där det låg i eftermiddagssolen. Inte visste jag då att jag skulle snöa in på byggnadsvård så mycket och bli så fäst vid det huset.