I tisdags kväll följde min bror och hans barn med ut till Lufsenburgs Kennel i Nykvarn för att hämta Valter. Allt gick väl fram tills vi kom till Hornsgatan då han mådde lite illa, men var lugn under hela resan ändå. Första natten sov jag på golvet med honom bakom lite kompost-stängsel. Han var stundtals orolig och ville helst sova på min hand.

Gårdagen flöt på och han låg mest och sov på mina fötter när jag satt och jobbade i köket. Vid ett kom Ida hem från Kenya och hon och Valter kom mycket bra överens. Vid fyratiden gick (bar) vi till Stalands och hämtade Idas skrivbord så han fick komma ut och gå lite på Söder. Dock förstod han inte riktigt det här med att gå på promenad och ha koppel. Ida fick bära hem honom eftersom jag tog lådorna. På kvällen gick vi ut i Lille Blecktornsparken och han började fatta grejjen med koppel.

Kvällen tillbringade vi i soffan med Valter på mina fötter innan en kort kvällstur och sedan läggdags. Vi försökte få honom att sova själv i köket, men det slutade med att han fick sova på golvet i sovrummet.

Natten blev orolig med mycket försök till lek med min hand och en nattlig promenad men han gjorde ifrån sig utomhus och det är vi glada för.